download onze app
iOS app Android app
Goalie Academy Schreuder – Fletiomare  

No Guts! No Goalie!
Keeper zijn, is en blijft toch een vak apart! De meeste mensen denken dat een keeper maar even gewoon wat ballen moet stoppen. Maar er zit zo veel meer achter deze toppers dan het stoppen van een bal. Een keeper is namelijk het beslissende post van wel of niet scoren. Wanneer de keeper de bal niet pakt, dan kan het zo een doelpunt zijn! Dat zorgt voor een hoge verwachting van onze keepers en daarom moet de keeper goed worden getraind op technisch, tactisch, fysiek/conditioneel en mentaal aspect. Waarbij de keeper de taak heeft om: als eerste de bal te stoppen, als tweede de bal netjes te verwerken naar de ruimte of zijn teamgenoten en als derde zijn verdediging coachen om een doelkans te voorkomen. Je moet het maar durven om keeper te zijn! Want No Guts! No Goalie!  

Keeperstraining bij MHC Fletiomare
De trainingen worden gegeven en geleid door Goalie Academy Schreuder! Van de E8 tot de oudste veteraan. Alle keepers zijn van harte welkom op de keeperstrainingen. Maandag trainen de top en opleidingsteams van de D/C/B/A/Heren/Dames en op de vrijdag worden de 8-tallen, breedte jeugd, breedte senioren en veteranen getraind. Wil je als keeper meedoen met de trainingen en wil je alles weten over het trainingsschema of trainingsrooster? Ga dan naar www.goalieacademyschreuder.nl/MHC-fletiomare/ 

Professionaliseren van de keeperstrainingen
Om te zorgen dat de keeperstrainingen nog professioneler en gestructureerder verlopen wordt er een keepersplan geschreven, worden de trainingen gegeven onder leiding van Goalie Academy Schreuder en worden er keepers opgeleid tot keeperstrainer. In dit keepersplan wordt er over de keeperstrainer, de keepers en de trainingen beschreven wat er voor nodig is om keepers te helpen met hun ontwikkeling tot een (nog) betere keeper, maar ook hoe je keepers kan werven. De keeperstrainingen worden onder leiding van Nick Schreuder gegeven en samen met zijn crew zorgt hij voor kwaliteit en professionaliteit op het hockeyveld. Maar naast kwaliteit en professionaliteit wordt er ook gezorgd voor saamhorigheid. Een echte keepersclub waarbij keeper niet alleen hard trainen maar ook plezier met elkaar hebben.

Keepersplan – MHC Fletiomare
Binnenkort het nieuwe keepersplan op de website! Maar voor nu kunt u via de website van de Fletiomare Academy alles over het oude keepersplan terug vinden. MHC Fletiomare Academy: Klik hier

Aanvragen inloggegevens Fletiomare Academy
Wilt u ook inloggegevens ontvangen om toegang te krijgen tot de website van de Fletiomare Academy? Vraag dan uw inloggegevens aan door een e-mail te sturen naar [email protected]. Geef in uw e-mail aan van welk(e) team(s) u trainer en/of coach bent.

Keepersmateriaal
Als er iets mis is met je uitrusting, maak dan graag een afspraak per e-mail naar [email protected].

Elke dinsdagavond vanaf 19.30 - 20.15 uur heeft de Materiaalcommissie spreekuur, maar daarvoor dien je wel van tevoren een afspraak te maken (via bovenstaand e-mailadres) zodat het zeker is dat ze aanwezig zijn en ze eventueel de vragen kunnen voorbereiden.