header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Meike Moltzer benoemd tot Lid van Verdienste.

Nieuws afbeelding 28-6-2022

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van maandag 20 juni 2022 is Meike Moltzer benoemd tot Lid van Verdienste.

Meike is sinds 2009 lid van Fletiomare en heeft zich vanaf het eerste moment ingezet voor onze vereniging, in het bijzonder als voorzitter van de Arbitrage Commissie.

Goede arbitrage draagt bij aan de sportiviteit, het plezier in hockey, respect voor elkaar en aan de ontwikkeling van spelers en teams, zowel wat spel(inzicht) als wat persoonlijke ontwikkeling betreft.

Goede arbitrage is echter niet vanzelfsprekendheid.

Onder het voorzitterschap van Meike is de Arbitrage Commissie een professionele commissie geworden.

Door haar structurele aanpak heeft zij het imago, de ontwikkeling en de kwaliteit van de arbitrage op Fletiomare sterk verbetert. Hierdoor is ook het aantal scheidsrechters toegenomen.

Vele jaren heeft zij de planning van de scheidsrechters op zich genomen. Daarnaast heeft zij een ingenieus systeem ontwikkeld voor deze planning, waarmee iedere wedstrijd van de juiste scheidsrechters kan worden voorzien.

Zij is altijd de spin in het web geweest tussen club, clubscheidsrechters, CS+, bondsarbitrage.

Daarnaast is zij binnen onze vereniging actief als speelster, scheidsrechter, aanvoerder en voorheen ook als coach.

Het bestuur van Fletiomare heeft besloten om Meike Moltzer, op voordracht van de Arbitrage Commissie, te eren voor haar grote verdiensten voor Fletiomare met de benoeming tot Lid van Verdienste.