header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Nieuw trainingsschema vanaf 1 maart

Nieuws afbeelding 24-2-2021

Na de persconferentie van 23 februari van het kabinet zijn er zoals we allemaal gehoord hebben een paar maatregelen aangepast. Na de voorjaarsvakantie wilden we weer starten met ons reguliere schema, maar omdat we nu nog minimaal 3 weken met de avondklok te maken hebben moeten we aanpassingen maken in dat schema.

Dit nieuwe trainingsschema gaat in vanaf maandag 1 maart, en voor de jong seniorenteams vanaf woensdag 3 maart. Dit schema, dat inmiddels in de Fletiomare app staat, zal minimaal tot aan 15 maart van toepassing zijn. Rond 8 maart zal de overheid een nieuwe persconferentie geven waarin we weer zullen horen wat er vanaf 15 maart mogelijk is.

Jong-seniorenteams en instuiftrainingen voor senioren
Vanaf komende week 3 maart mogen jong senioren tot (!) 27 jaar weer in teamverband sporten. Dat betekent dat voor hen dezelfde regels gelden als die voor de jeugd. We zijn dan ook blij dat we in het trainingsschema de jong seniorenteams hebben opgenomen.

We gaan de instuiftrainingen waarin alle andere seniorenteams corona-proof in duo’s kunnen trainen voortzetten èn intensiveren. Wanneer de animo daar is zullen we extra momenten in gaan plannen.

Avondklok
In verband met de avondklok is het dus noodzakelijk dat we aanpassingen doen in het reguliere trainingsschema. Om die reden moeten we de extra aangevraagde reserveringen (ook die al gepland stonden) laten vervallen. Ook het derde trainingsmoment voor de lijnteams komt te vervallen. Kijk daarom goed in de app wanneer de trainingen zijn.

Dagelijks zal de laatste training uiterlijk 20:15 uur afgelopen zijn. De veldverlichting zal om 20:20 uur uitgaan. Het is dus belangrijk dat de teams die dan getraind hebben direct stoppen met trainen en binnen 10 minuten het complex verlaten hebben. Houd rekening met het opruimen van spullen en het leeg maken van de velden zodat we de club op tijd kunnen sluiten en onze leden, trainers en medewerkers ook voor 21:00 uur thuis zijn.

Extra trainingstijden reserveren is niet mogelijk zolang de avondklok van kracht is, we hebben er helaas geen ruimte voor.

Weekenden
In de weekenden vanaf 6 maart, wordt door de Juniorencommissie en de Jongste Jeugdcommissie een planning gemaakt voor onderlinge wedstrijden. Voor jong seniorenteams die in teamverband mogen hockeyen is er op zondagen de mogelijkheid een veld te reserveren voor onderlinge wedstrijden. Dit kan via [email protected].

Let wel op: de corona maatregelen blijven verder van kracht. Houdt afstand tot elkaar wanneer je het veld af komt en vertrek direct na de training.