header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Corona maatregelen per 19 november

Nieuws afbeelding 19-11-2020

Afgelopen dinsdag tijdens de persconferentie van de overheid zijn er versoepelingen aangekondigd voor de groepsgrootte met sporten. Daarnaast blijven een hoop eerdere maatregelen van kracht. Deze maatregelen zijn allemaal bijgewerkt in het coronaprotocol op de website onder het kopje Corona.

Hieronder de belangrijkste maatregelen nog even op een rijtje:  

  • Senioren mogen weer sporten in teamverband met een max van vier. Hiervoor is een apart protocol opgezet. Deze is verspreid via de Seniorencommissie aan de teams.
  • Groepsgrootte is vier personen. Dit geldt vanaf 13 jaar. Als teams van het veld komen vanaf C-categorie betekent dit dat de groepsgrootte niet meer dan vier mag zijn en teams gespreid van het veld moeten
  • Toeschouwers zijn niet welkom
  • Registratie blijft verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar. Dit geldt ook voor trainingen
  • Competitiewedstrijden blijven geschrapt. Onderlinge wedstrijden zijn wel toegestaan
  • Clubhuis is gesloten
  • Kleedkamers zijn dicht
  • Trainingsmaterialen, blessure-ijs, de EHBO-kist en de toiletten blijven bereikbaar

Hekwacht en toezicht

Om de maatregelen op ons complex te handhaven blijven hekwacht en terreinwacht nodig. Teams die trainen, leveren een hekwacht en zullen hiervan op de hoogte worden gesteld volgens de gebruikelijke weg.

We snappen dat dit niet altijd leuk is. Het is echter wel belangrijk om te zorgen dat het team zich inschrijft indien gevraagd en ook aanwezig is. Zoals eerder aangekondigd is bij het niet nakomen van de verplichting de consequentie dat er een trainingsmoment van het betreffende team geschrapt zal worden. Dit is helaas al gebeurd. Laten we dit proberen te voorkomen.

Clubhuis en complex sluiten komende periode direct na de laatste training.

Ouders, begeleiders en trainers die op het terrein aanwezig zijn om de trainingen te begeleiden wordt dringend geadviseerd binnen het clubhuis een mondkapje te dragen.

We hopen met deze maatregelen dat het virus wordt teruggedrongen en we snel weer met zijn allen kunnen hockeyen. 

Stay safe,

Corona commissie Fletiomare

[email protected]