header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Hockeykampen Sportways in de zomer op Fletiomare

Nieuws afbeelding 20-6-2024

Leer nieuwe hockeyskills van een Hoofdklasse topper!


Menno Boeren en Guus Jansen komen naar de hockeykampen in de zomervakantie


Direct aanmelden voor het hockeykamp? Klik hier!


Heb jij nog geen plannen voor een hockeykamp in de zomervakantie?! Wacht dan niet te lang, want de zomervakantie staat bijna voor de deur! SportWays staat samen met een tophockeyer uit de Hoofdklasse klaar om aan jouw technieken te werken én om jou hun skills te leren. Menno Boeren en Guus Jansen komen deze zomer bij ons langs. Dit wil je dus niet missen!Wie zijn Menno Boeren en Guus Jansen?

Menno staat elke zondag op het veld met Rotterdam Heren 1 en was aanvoerder bij Jong-Oranje. Deze technische middenvelder stuift op hoge snelheid met de bal de cirkel in, om vervolgens met een strakke pass zijn teamgenoten de bal in het net te laten tippen. Hij werd vorig jaar Europees Kampioen met Jong-Oranje!Guus is een bliksemsnelle middenvelder van Rotterdam Heren 1. Als hij op snelheid is, dan houdt niemand hem nog bij en is hij binnen no-time bij het doel van de tegenstander. Met Jong-Oranje is hij in 2022 Europees Kampioen geworden en hij traint sinds 2024 mee met het Nederlands Elftal.De hockeykampen zijn van 15 t/m 17 juli en 19 t/m 21 augustus. Ben jij tussen de 5 en de 13 jaar oud? Meld je dan snel aan!


Boost jouw hockeyskills met Menno Boeren en Guus Jansen!