header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

MO14-1 en JO14-1 hebben zich geplaatst voor het NK

Nieuws afbeelding 7-6-2024 Na een mooie en spannende Super C competitie, hebben de mannen JO14-1 en dames MO14-1 zich geplaatst voor het NK hockey 2024. Ze zijn de eerste O14 teams in de clubhistorie van Fletiomare die deze geweldige prestatie hebben behaald.
Zaterdag 15 juni strijden zij bij (de Mezen/ Culemborg) voor het felbegeerde ticket naar de halve en hele finale. De finales worden op zaterdag 22 juni gespeeld.

Laurens Passé en Sjoerd Hesen zijn de coaches van JO14-1. Ze zijn enorm trots op wat het team heeft bereikt het afgelopen jaar! Na het NK zaal waar ze 6de zijn geworden, is het NK op het veld een prachtige prestatie. "Het belooft een geweldige ervaring voor het team te worden, een mooie afsluiting van dit top seizoen!".

Zarah en Sophie zijn de coaches van MO14-1. De meiden hebben onwijs veel stappen gezet als individu en als team. Daar zijn wij ontzettend trots op! Als toetje van dit gave seizoen mogen we ons meten met de beste teams in deze leeftijdscategorie. We hebben er onwijs veel zin in en kunnen niet wachten.

Namens heel Fletiomare hopen wij op veel support en dat jullie allemaal afreizen om de MO14-1 en JO14-1 aan te moedigen! De exacte locatie en tijden zullen we zsm met jullie delen.