header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Nieuwe sponsor Kwakkenbos

Nieuws afbeelding 16-11-2023

Kwakkenbos draagt vanuit haar sociaal maatschappelijke rol graag een steentje bij aan de ondersteuning van lokale sportverenigingen. Want sport staat voor ontspanning, presteren, plezier, een goede gezondheid en samenwerking. Allemaal zaken die wij als Kwakkenbos ook hoog in het vaandel hebben staan.

De heldere visie van Fletiomare"haal het beste uit jezelf" vinden wij naadloos aansluiten bij onze kernwaarden. Het beste halen uit jezelf geldt voor je werk of school, maar ook voor de sport waar je voor kiest. Omdat doen waar je goed in bent je energie geeft en het beste uit jou haalt.

De komende drie jaar slaan Fletiomare en Kwakkenbos dan ook graag de handen inéén om er samen voor te zorgen dat de sport en de vereniging zich verder kunnen ontwikkelen. Wij zijn er trots dat alle jongste jeugdleden van MHC Fletiomare vanaf nu het logo van Kwakkenbos op hun rug dragen en dat we ook mooi zichtbaar zijn op het hoofdveld.

Kwakkenbos is dè ontwikkelende bouwer van Midden Nederland. We zijn een modern middelgroot familiebedrijf dat staat voor een servicegerichte en persoonlijke aanpak: BOUWEN IN VERBINDING.Wij werken vanuit het energie neutrale pand aan de Harmelerwaard 1 in Harmelen.Wij bouwen en ontwikkelen woningen, appartementen en utilitaire projecten. Ook verbouwen, renoveren en verduurzamen we bestaande projecten.

Kijk op www.kwakkenbos-bv.nl voor meer informatie over ons bedrijf.