header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Glow in the Dome 2023

Nieuws afbeelding 3-11-2023

Update inschrijvingen: 

  • de clinics voor O7 en O8 zijn vol! 
  • categorie O12 is vol!


De zaalcommissie is weer begonnen met het opbouwen van de Dome en dat betekent dat we ook beginnen aan de voorbereidingen voor hét zaalhockeytoernooi van het jaar! Glow in the Dome wordt dit jaar voor de 5e keer georganiseerd.Vrijdag 29 en zaterdag 30 december hockeyen we in het donker met blacklight, oplichtende balken en bal, sportiviteit, muziek en gezelligheid; meer heb je niet nodig voor een top-avond! Voor alle jeugdcategorieën!

 

Klinkt dit goed? Wacht niet te lang en meld je snel aan, de inschrijvingen zijn vanaf nú geopend voor zowel Fletiomare teams als voor alle andere hockeyverenigingen. 

En: vol = vol!

 

Wat moet je weten

·Glow in the Dome is eenrecreatief zaalhockeytoernooi in het donker met blacklight en speciale GLOW-regels. Voor elke categorie (O9 tot en met O18) is er een tijdvak waarin de wedstrijden worden gespeeld. Er wordt gespeeld in poules zodat elk team meerdere wedstrijdjes speelt.

·Het toernooi vindt plaats in de Fletiodome in Vleuten.

·Bij de inschrijving vragen wij in welke klasse het team speelt, wij proberen hier zoveel als mogelijk rekening mee te houden bij de indeling.

·Voor O7/O8 jeugd organiseren we op beide dagen een speciale GLOW-clinic van 16.00 tot17.00 uur.

·Vrijdag 29 december van 17.00 tot 20.00 uur is het toernooi voor O9/O10 jeugd.

·Vrijdag 29 december van 20.00 tot 23.00 uur is het toernooi voor O14 jeugd.

·Zaterdag 30 decembervan 17.00 tot 20.00 uur is het toernooi voor O12 jeugd.

·Zaterdag 30 decembervan 20.00 tot 23.00 uur is toernooi voor O16/O18 jeugd.

·Voor de G-hockeyers organiseren we op zaterdag 30 decembervan 15.00 tot16.00 uur een prachtig programma.

 

·Aan ouders (kijkers/spelbegeleiders/ coaches) wordt natuurlijk ook gedacht, naast het kijken van de wedstrijden (wel knap als je je eigen kind kunt herkennen in het donker) wordt ook aan de innerlijke mens gedacht. De Glow in the Dome borrelplanken kunnen vooraf besteld worden. Andere jaren is dit een groot succes gebleken!


Voor de jeugd uit de categorieën O9 en O10

 

Er wordt 6 tegen 6 gespeeld op kleine veldjes zonder keeper.

 

Je kunt je als team inschrijven met maximaal 9 spelers. De kosten voor deze geweldige ervaring zijn voor 6 spelers € 105,- Voor de eventuele (max 3) extra spelers betaal je € 10,- p.p. Elk team moet een teambegeleider hebben en een spelbegeleider aanleveren (scheidsrechterskaart niet vereist).

 

Voor de jeugd uit de categorie O12 en O14

 

Er wordt 5 tegen 5 gespeeld op kleine veldjes zonder keeper.

 

Je kunt je als team inschrijven met maximaal 8 spelers. De kosten voor deze geweldige ervaring zijn voor 5 spelers € 105,- Voor de eventuele (max 3) extra spelers betaal je € 10,- p.p. Elk team moet een teambegeleider hebben en een spelbegeleider aanleveren (scheidsrechterskaart niet vereist).

 

Voor de jeugd uit de categorieën O16 en O18

 

De opzet voor O16/O18 is net iets anders: in deze categorie kun je ook als mix-team inschrijven. Er wordt 4 tegen 4 gespeeld (zonder keeper) op kleine veldjes met de speciale GLOW-hockeyregels. Je kunt je als team inschrijven, de kosten hiervoor zijn voor 4 spelers € 70,- voor eventuele extra spelers (max 2) betaal je € 10,- p.p. Elk team moet een teambegeleider hebben en een spelbegeleider aanleveren (scheidsrechterskaart niet vereist).

 

Voor de O7/O8 jeugd

 

In de voorgaande edities zijn de clinics zó enthousiast ontvangen dat we deze dit jaar ook weer aanbieden op 2 momenten:

·Vrijdag 29 december van 16.00 tot17.00 uur.

·Zaterdag 30 december van 16.00 tot17.00 uur.


De kosten voor deze clinic (1 uur) bedragen € 5,00 per persoon. Dus heb jij zin in een training in het donker? Schrijf je dan snel in (maximaal 1 inschrijving per kind) en let op: vol = vol.

 

Voor de G leden

 

Om het feest helemaal compleet te maken is er op zaterdag 30 december van 15.00 tot 16.00 uur ook een programma voor de G-hockeyers.

De kosten voor deze clinic (1 uur) bedragen € 5,00 per persoon. Schrijf je snel in!

 

BELANGRIJK!

 

Via onderstaande links kun je je inschrijven. Op het moment dat wij het inschrijfgeld hebben ontvangen is de inschrijving definitief, als op een later moment blijkt dat je/jouw team niet kan komen dan proberen wij een vervangend team te vinden (wachtlijst) maar dit geeft geen garantie. En lukt dit niet dan is er geen mogelijkheid tot restitutie van het inschrijfgeld.

 

Link inschrijvingen GLOW-clinics O7/O8 en G:

 

GLOW-clinic

 

Link inschrijvingen GLOW-toernooi O9 tot en met O18:

 

Glow-toernooi

 

Werkt de link niet, meld je dan aan via glowinthedome@fletiomare. nl

 

Zien we jou eind december in de Fletiodome?

 

 

Groet, 

de Glow in the Dome organisatie