header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Let op voor geluidsoverlast!

Nieuws afbeelding 19-10-2023


Afgelopen periode ben ik veelvuldig in gesprek geweest met onze buren. Graag wil ik jullie herinneren aan het belang van goede burenrelaties en het minimaliseren van geluidsoverlast voor onze omwonenden. Onze buren hebben nogal eens last van ons!

Graag wil ik jullie het volgende meegeven:

·Let bij het verlaten van het clubhuis in de avond erop dat je de deuren goed dicht doet – indien dat niet al vanzelf gaat.

·Blijf ‘s avonds laat niet onnodig hangen en kletsen bij de auto’s / fietsen, voor het hek of op de Alendorperweg. Ga na het verlaten van clubhuis direct naar huis.

·Als je van het veld komt en er speelt niemand meer na jou, doe dan direct het licht uit. Dit geldt voor alle velden maar met name veld 3 omdat de huizen hier dicht op liggen.

·In het verlengde hiervan: als er een ander veld beschikbaar is dan veld 3 ga daar dan trainen; gebruik veld 3 ook niet om zomaar even een balletje te slaan.

·Daarnaast mogen er geen externe geluidsdragers zoals boxen het veld mee worden opgenomen. Spreek elkaar hier op aan. Dit geldt ook voor bezoekende ploegen.

Door bewust om te gaan met geluidsoverlast dragen bij aan een positieve sfeer in de buurt. Als we samen hier op letten dan weet ik zeker dat we op een prettige manier naast elkaar kunnen leven en hockeyen. Mochten er nog vragen zijn hoor ik dat graag [email protected]

 

Alvast bedankt voor jullie begrip en medewerking.

 

Met Sportieve groet

Freek Hermkens