header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Week van de scheidsrechter

Nieuws afbeelding 26-9-2023


De Week van de Scheidsrechter

Van 30 september oktober tot en met 8 oktober is het de Week van de Scheidsrechter. 

Dank aan iedereen die zich inzet als scheids voor de club. 
Doe mee en deel je foto! 

De Week van de Scheidsrechter is HET moment om onze scheidsrechter(s) in het zonnetje te zetten. Het zou fantastisch zijn als leden die vrijwillig fluiten bij Fletiomare volop waardering ontvangen vanuit de diverse onderdelen van onze club. Als je hiervoor een leuk idee hebt, neem het op met je teammanager en verras je scheids tussen 30 september en 8 oktober! 
Bij de Fifocorner kan je teammanager ook een bedankje van de club ophalen om te geven aan de scheidsrechter na afloop van jullie wedstrijd. -> let op: de attentie is er alleen voor de scheidsrechters. 
Uiteraard is het super leuk als de spelbegeleiders ook in het zonnetje worden gezet!


Wil je nog beter leren fluiten? Of heb je vragen? Kom dan dinsdag 26 september om 20.00 uur naar het clubhuis want daar zullen Luc en Martijn van het CS+ team voor je klaar zitten om al je vragen beantwoorden!


Doe mee en deel je foto: TOP dat je fluit voor Fletiomare! Maak van jouw team en je scheids een leuke foto en deel deze via de social media accounts van de club met #fletiomare #scheidsbedankt. Graag de foto ook mailen naar [email protected] onder vermelding van je teamnaam.