header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Fletiomare Family&Friends toernooi ! Schrijf je nu in !

Nieuws afbeelding 29-3-2023

Zondag 28 mei (eerste Pinksterdag) gaan we weer los op FFF.  Met de enthousiaste reacties van vorig jaar nog in ons achterhoofd gaan we er dit jaar weer voor! Na Corona pakten we in 2022 het FFF-toernooi weer op en met succes: 36 teams die hebben gelachen, gedanst en gezongen en op een leuke manier gestreden! Laten we dat dit jaar met zijn allen weer gaan doen. We hebben voorgaande jaren verrassende teams voorbij zien komen, dus schroom niet en vraag je buren, oom/tante, opa/oma, team- en/of klasgenoot voor een dag gezelligheid.

En denk je nu: mijn kind hockeyt pas net en ik kan zelf niet hockeyen dus dit is niets voor ons: niets is minder waar! Wij zorgen voor een leuke middag waarbij hockeyervaring niet belangrijk is, een glimlach op je gezicht wel! Er wordt natuurlijk ook gehockeyd maar het gaat met name om een fijne dag hebben met zijn allen, sportiviteit én plezier!

Het thema voor dit jaar is: Fletiomare Family & Friends 2023 - #FFFnietzoserieus

Om dit toernooi voor iedereen toegankelijk te maken hebben we ook dit jaar meerdere poules:

Poule 1: Semi-fanatiek: je mag/moet hier echte tegenstand verwachten. Maar: we houden het altijd leuk!

Poule 2: Gezellig, dit is de categorie voor gezinnen, kleine kinderen, familieleden met weinig tot geen hockeyervaring.

NIEUW!!!Ster silhouetPoule 3: een poule voor de oudere jeugd, jong senioren, maar ook oudere en hele oude senioren!

FFF is voor ieder lidvan Fletiomare, daarom hebben wij dit jaar poule 3 bedacht. Heb je (of ken je) geen jonge kinderen dan kun je ook zeker mee doen. Trommel mensen op uit je team of omgeving voor een gezellige hockeymiddag bij Fletiomare. Sport/spel, muziek: voor iedereen wat wils. Qua tegenstand kun je in deze poule van alles verwachten!

Let wel: voor alle poules geldt: meedoen is belangrijker dan winnen. Om er een topdag van te kunnen maken hopen wij dat iedereen zich sportief en respectvol gedraagt! We willen alleen maar blije gezichten zien! #FFFnietzoserieus

Je kunt je vanaf nú inschrijven door een mail te sturen naar [email protected]  Vermeld in deze e-mail:

 

 • de teamnaam voor het toernooi
 • de contactpersoon
 • het aantal spelers (+ de leeftijd tot en met 12 én boven de 12)
 • in welke poule je ingedeeld wilt worden
 • wie er blijven voor de BBQ (optioneel, aantal eters met leeftijd tot en met 12 én boven de 12)
 • dieetwensen/allergieën

 

Een team bestaat uit minimaal 8 en maximaal 12 spelers. Je kunt je inschrijven tot 19 mei.

Programma

We starten de dag om 12.00 uur met ontvangst van alle teams en beginnen met de alom bekende én enorm gewaardeerde taartenwedstrijd. Hierna starten de wedstrijden. Tussen de wedstrijden hebben we natuurlijk weer een fijn borrelmoment mét entertainment. Hierna start weer een ronde met wedstrijden en vergeten we ook zeker de shoot outs niet voor de jeugdleden! Rond 17.00/17.30 gaan de BBQ’s aan en na de finale (18.00/18.30) is de prijsuitreiking.

Kosten

De deelnamekosten voor het toernooi zijn € 125,- per team.

BBQ

Wil je aansluitend aan het toernooi BBQ-en met je team? Geef dit meteen bij de inschrijving aan ons door. De kosten voor de BBQ voor volwassenen zijn € 17,00 kinderen tot en met 12 jaar eten mee voor € 13,00.

Wie, wat, waar

Fletiomare Family & Friends 2023 - #FFFnietzoserieus

Datum: zondag 28 mei (eerste Pinksterdag)

Tijd: 12.00 uur tot ....

Locatie: Fletiomare!

Voorwaarden en spelregels voor het FFF toernooi: lees deze ajb goed door!

 

 • Het Fletiomare Family & Friends toernooi gaat alleen door wanneer er minimaal 12 teams zijn aangemeld. Mocht het toernooi onverhoopt niet door kunnen gaan dan wordt de contactpersoon hier zo snel als mogelijk over geïnformeerd.
 • Een team bestaat uit minimaal 8 en maximaal uit 12 personen. Er isgeen keeper.
 • We spelen op een half veld, 8tegen 8.
 • Spelers zijn leden van Fletiomare, eventueel aangevuld met vrienden, buren of familieleden.
 • Het plezier van de dag en veiligheid staan altijd voorop! Aangezien we met veel verschillende leeftijden door elkaar spelen houden we altijd rekening met elkaar. Dit betekent: niet slaan en geen hoge ballen (bij het doel). Een ongeluk zit in een klein hoekje en dit willen we zo graag voorkomen! De spelbegeleider houdt hier ook rekening mee.
 • Je team zorgt zelf voor de juiste bescherming: een bitje, scheenbeschermers en het juiste hockeymateriaal zijn verplicht.
 • Bedenk een originele naam voor je team en zorg voor een bijpassende outfit in het thema #FFFnietzoserieus. Er is een prijs te winnen voor het team met de meest originele aankleding!
 • Supporters en niet-spelende familieleden zijn natuurlijk van harte welkom en kunnen aan het eind van de dag mee-eten. Bij de inschrijving kun je aangeven hoeveel extra mensen er mee-eten.
 • Bij extreem slecht weer behoudt de organisatie zich het recht voor het toernooi af te lasten.