header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Extra proeftraining op Fletiomare!

Nieuws afbeelding 25-5-2022

Ontdek zelf hoe leuk en cool hockeyen op Fletiomare is! Na de succesvolle proeftrainingen in maart en april organiseren we twee extra trainingen op 3 juni en 10 juni van 16 tot 17 uur. De gratis proeftraining is voor jongens en meisjes van 5 en 6 jaar, èn voor jongens die na 1 oktober 2012 geboren zijn. In deze categorieën hebben we nog ruimte om direct lid te worden en aankomend te komen hockeyen.

Dus denk je erover om op hockey te gaan? Dan nodigen we je uit om twee keer mee te doen met de proeftrainingen om zo kennis te maken met hockey en onze club.

Meld je aan via dit formulier !

De hockey technische staf van Fletiomare maakt er een leuke kennismakingstraining van. Doe makkelijke sportkleding aan en zorg voor scheenbeschermers. Fletiomare adviseert het gebruik van een gebitsbeschermer. Deze kan je eventueel op Fletiomare aan de bar aanschaffen. Een hockeystick mag je van ons lenen.

Let op: deelname aan de proeftraining is nog geen aanmelding als lid. Inschrijven voor een Fletiomare jeugdlidmaatschap voor het nieuwe hockeyseizoen kan door middel van het online formulier op onze website  

 

Heb je vragen? Mail dan naar:[email protected]