header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Pity Jongens vertrekt als bestuurslid Horeca en Accommodatie

Nieuws afbeelding 25-5-2022

De afgelopen 3 seizoenen heb ik met veel plezier invulling gegeven aan de functie bestuurslid Accommodatie.  Het afgelopen jaar is daar de (bestuurlijke) verantwoordelijkheid voor de Horeca aan toegevoegd. Ondanks dat het als gevolg van Corona vreemde jaren waren hebben we toch een aantal mooie stappen kunnen zetten. We hebben inmiddels 4 watervelden, een prachtige ASM Playce, een nieuwe videotoren, samen met de kluscommissie de noodzakelijke verduurzaming en onderhoud uitgevoerd en de IT ondersteuning stabieler gemaakt. Met de komst van de duurzaamheidscommissie hebben we een aantal toppers bereid gevonden om de verdere verduurzaming van onze vereniging op te pakken. En na een aantal hele moeilijke jaren draait nu eindelijk de horeca weer op volle sterkte. Dit zijn mooie stappen en er zijn nog vele te zetten.

Omdat ik daar vanaf komend seizoen geen invulling meer aan ga geven ben ik – en vooral het bestuur – op zoek naar een opvolger! Ik kijk terug op een boeiende en uitdagende tijd, waarin plezier en hart voor de vereniging de boventoon voerde. Ik beëindig mijn werkzaamheden aan het einde van het seizoen en wil via deze weg alvast iedereen heel hartelijk danken voor de fijne samenwerking. En voel je je geroepen om invulling te geven aan deze mooie taak: ik kijk er naar uit mijn kennis en ervaring aan je over te dragen!

Sportieve groet,
Pity Jongens

In de bijlage hieronder vind je de vacaturetekst bestuurslid Accommodatie & Horeca.


Bijlage