header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Extra scheidsrechtersexamen op 14 juni. Schrijf je nu in!

Nieuws afbeelding 22-5-2022

Op dinsdagavond 14 juni van 20:00-21:00 uur is er een extra moment ingelast om je scheidsrechtersexamen te kunnen halen. Heb je dus nog geen scheidsrechterskaart, maar wil je die nog wel halen? Schrijf je dan nu in!

 

Inschrijving

Wat moet je doen:

 1. Om examen te kunnen doen, moet je in ons ledenadministratiesysteem Lisa staan. Leden staan hier standaard is, maar als ouder sta je er wellicht niet in. Sta je niet in ons ledensysteem, vul dan via de website je gegevens in als vrijwilliger. Je krijgt dan een KNHB-nummer en alleen met dat nummer kunnen we je aanmelden. Inschrijven als vrijwilliger doe je op de website van Fletiomare via de link: Inschrijfformulier
  1. Bent u vrijwilliger = ja
  2. En bij opmerkingen vul je dan in dat het gaat om een scheidsrechtersexamen.
  3. Een aantal velden is verplicht (zoals bankrekeningnummer); vul dat gewoon in. Uiteraard is dat zonder consequenties.
 2. Stuur vervolgens een e-mail naar [email protected] met de datum waarop je graag examen zou willen doen.
 3. Ongeveer 14 dagen voor het examen, ontvang je de inloggegevens voor de
  E-learning op het door jou opgegeven e-mailadres  (max. 1 persoon per adres). Zorg dus dat dit het mailadres van jezelf is.
 4. Op de opgegeven examendatum doe je dan thuis online je examen.

E-learning

De opleiding tot Clubscheidsrechter wordt door de KNHB met een E-learning cursus gegeven. Als cursist kun je zelf achter je computer thuis, in je eigen tijd, de basistheorie en spelregels leren. De E-learning bevat veel beeldmateriaal, filmpjes en animaties waardoor het leren ook leuk is.

 

Examenavond

Het examen is online thuis. Een dag voor het examen ontvang je een link voor het examen met inloggegevens (en zijn wij mobiel te bereiken voor vragen en problemen bij inloggen). Het examen kan ook ingevuld worden op je telefoon.

 

We zien je inschrijving met plezier tegemoet!

 

Met vriendelijke groet,

Miriam Camps en Regina Groot

Coördinatoren Scheidsrechtersexamen Fletiomare

Mail: [email protected]