header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Seniorencommissie zoekt versterking!

Nieuws afbeelding 8-2-2021

Als Seniorencommissie is het ons doel om het hockey voor alle leden van 18 jaar en ouder zo leuk, uitdagend én gezellig mogelijk te maken. We zijn momenteel met zes enthousiaste leden, maar om meer focus aan te brengen hebben we versterking nodig. Kom jij ons helpen?

Drie vacatures

We zoeken voor een drietal functies enthousiaste leden:

 

  • Een coördinator ledenwerving en behoud. Je houdt je voornamelijk bezig met het werven van nieuwe leden en het binden en boeien van de huidige leden van 18 jaar en ouder.
  • Een coördinator Jong Senioren. Je onderhoudt contacten met de A-jeugd en hun ouders en informeert en enthousiasmeert hen voor de doorstroom naar de Jong Seniorenteams.
  • Een coördinator evenementen. Je houdt je bezig met alle hockey- en niet- hockeygerelateerde evenementen voor onze leden van 18 jaar en ouder. Het doel is het bevorderen van het clubgevoel en de binding in en tussen de teams.

Uitgebreide informatie over deze leuke vacatures lees je in de bijlage.

Tijdsbesteding

De tijdsbesteding varieert per functie en periode, maar is gemiddeld 1 tot 2 uur per week. 

Seniorencommissie

De seniorencommissie bestaat uit een afvaardiging van alle seniorenteams.

Voorzitter: Erik Geurts
Heren: Erik Geurts
Dames: Naomi Klooster
H35+: Bart Veenemans
D30+: Judith Peters
Hockey7: Judith Peters
Trimhockey: Raimond Stassen en Feike Wierda

Interesse?

Lijkt het je leuk om onze commissie te komen versterken en een van deze vacatures in te vullen of wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met de Seniorencommissie via [email protected]. Je mag natuurlijk ook altijd een van de leden van de commissie benaderen.

 

Bijlage