header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Hockey in en na de voorjaarsvakantie

Nieuws afbeelding 19-2-2021
Op 20 februari begint de voorjaarsvakantie. Hieronder vind je de belangrijkst informatie over hockey in en na de voorjaarsvakantie. 
  • In de voorjaarsvakantie van 20 februari tot en met 28 februari zijn er GEEN reguliere trainingen. 
  • In deze periode kan je wel een veld voor een onderlinge oefenwedstrijd of een eigen training reserveren. Je kan dit aanvragen via [email protected]. Let op, de ruimte is beperkt, er moet altijd tenminste 1 volwassene aanwezig zijn en je moet je eigen materialen regelen. Ook zal er een beroep op je gedaan worden voor een corona-toezichtrol en blijven alle coronamaatregelen van kracht.
  • Op zaterdag 20 februari en zondag 21 februari organiseert de jongste jeugdcommissie een leuk toernooi voor de F/E6 en E8 teams. Zaterdag zal de E8 spelen en zondag is F en de E6 aan de beurt. Informatie volgt via de categorieleider en teammanager.
  • Op maandag 22 en dinsdag 23 organiseert Sportways op Fletiomare toffe clinics voor alle F en 6E jeugd. Schrijf je snel in via de website   
  • Op donderdag 25 februari biedt BP College een Top Clinic aan op Fletiomare voor alle C/B/A-jeugd. Hier vind je alle informatie. 
  • Op woensdag 24 februari en zondag 28 februari organiseren Fletiomare heren 1 en dames 1 clinics voor de Fletiomare D en 8E jeugd. 
  • Op dinsdag en donderdag en beide zondagen is er weer een senioren instuif training, coronaproof in duo's. Klik hier voor meer informatie 
Vanaf 3 maart
Het blijft even afwachten wat er gaat gebeuren met de lockdown en de avondklok, maar we hopen erop dat we vanaf 3 maart weer kunnen trainen volgens ons normale trainingsschema. 

Zolang de KNHB-competitie nog niet is opgestart zullen de Juniorencommissie en de Jongste Jeugdcommissie in de weekenden vanaf 6 maart een (wedstijd)programma aanbieden. Het is - tot we hier duidelijkheid over hebben - niet mogelijk extra trainingsruimte of een veld voor een oefenwedstrijd aan te vragen voor de periode vanaf 2 maart.