header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Toegankelijkheid complex tijdens aanleg nieuwe watervelden

Nieuws afbeelding 16-6-2020 Deze week gaat het dan echt gebeuren! De aannemer start met de aanleg van drie nieuwe watervelden op Fletiomare. Velden 3,5 en 6 worden deze zomer omgebouwd tot een volledig waterveld waardoor Fletiomare bij de start van het nieuwe hockeyseizoen maar liefst vier volledige watervelden heeft.

De werkzaamheden starten op 17 juni en naar alle waarschijnlijkheid worden de drie nieuwe velden eind augustus opgeleverd. Heel mooi nieuws voor alle hockeyers want dit geeft een heel grote boost aan het hockeyniveau en de ontwikkeling van al onze leden.

De werkzaamheden voor veld 3 hebben de meeste impact: de aan- en afvoer van materiaal en al het benodigde materieel komt via het grote toegangshek ons terrein op. Vrachtwagens maken gebruik van het pleintje om te draaien en te manoeuvreren. Ook rijden ze tussen veld 3 en 4. Omdat voor de aanleg van het nieuwe veld ook beton gestort moet worden en veld 4 te dicht bij de rij-route van de vrachtwagens ligt, is veld 4 vanuit veiligheidsoverwegingen niet beschikbaar.

Bouwhekken op ons complex zorgen ervoor dat bouwverkeer en bezoekers/leden gescheiden blijven.

De werkzaamheden voor veld 5 en veld 6 kennen een aan- en afvoerroute via de kant van VV De Meern, De aannemer legt ook een depot aan voor materiaal, materieel, bouwkeet etc op het brede deel van het parkeerterrein aan de zijde van VV De Meern. Het hek tussen ons parkeerterrein en VV De Meern blijft om die reden de hele zomer gesloten

Veld 1, 2 en het clubhuis zijn de gehele periode toegankelijk. Voor de veiligheid van iedereen gelden hier de volgende belangrijke afspraken:

  • Fietsers kunnen alleen via het hek aan Het Lint het terrein op en zetten daar de fiets in de stalling. Dit is belangrijk omdat het gezien de grote vrachtauto's niet vellig is dat fietsers aan de zijde van de hoofdingang fietsen. Ook de weg direct langs de hoofdingang is niet veilig voor fietsers in verband met de vele vrachtwagens die hier af en aan rijden. Op zaterdag gelden er iets aangepaste regels voor de Jongste Jeugd teams. Deze worden via de categorieleiders gecommuniceerd.
  • Mensen die met de auto komen, iemand afzetten of ophalen parkeren aan de zijde van het clubhuis en lopen dan via de stoep naar het loophek van de hoofdingang.
  • Mensen die lopend naar de club komen mogen via het Lint hek of via het hoofdhek
  • Scooters kunnen niet het complex op en parkeren buiten het hek.

In bijgaand plattegrondje staat alle informatie schematisch weergegeven. Heb je vragen of opmerkingen over de aanleg van de nieuwe watervelden stuur dan een email aan: [email protected]

Bijlage