header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Indeling juniorenteams seizoen 2020-2021 - update met Jongens A teams

Nieuws afbeelding 16-6-2020 De teamindelingen voor de Junioren zaterdag ABCD 2020-2021 zijn afgerond. Achter de inlogcode staan alle teams voor het seizoen 2020-2021. Onderstaand de informatie om bij het bestand met de teamindelingen te komen:

INLOGGEN:

Ga rechtsboven op de website naar ‘Mijn Fletiomare’ en log in met je lidnummer en wachtwoord. Na het inloggen ga je naar de Documentenpagina van Fletiomare, dit doe je op onderstaande wijze: Ga bovenin naar ‘Club’ en klik daarna op ‘Documenten’. Onder ‘Technisch Kader’ is het document zichtbaar.

Coaches / teammanagers komend seizoen

1e Lijn- en opleidingsteams

De begeleiding (coach & teammanager) voor de 1elijnteams voor komend seizoen zijn reeds bekend. Voor de opleidingsteams (MA2, JA2, MB2, JB2, MC2, JC2, MD2 t/m MD5 en JD2 t/m JD4) volgt deze informatie z.s.m.BTC-ers van DEF zijn al bezig om jeugd- en oudercoaches te benaderen.

Tijdens de digitale Stick Together avonden kunnen ouders zich opgeven voor de rol van (duo)-coach en (duo)-teammanager bij de opleidingsteams. De TC dient dit goed te keuren en kan afwijken door zelf een kandidaat in te brengen. De TC heeft voor enkele opleidingsteams al een invulling en is momenteel met kandidaten in gesprek.

Sterkteteams

Komend seizoen werken we ook weer met zgn. sterkteteams. In iedere categorie met 6 of meer teams kan er een sterkteteam zijn. Deze teams zitten qua niveau vlak achter de opleidingsteams. Sterkteteams hebben 1 uur extra training per week t.o.v. de breedteteams. Voor komend seizoen zijn dit de volgende teams MB3, MC3 t/m MC6 en JC3. Tijdens de digitale Stick Together avonden kunnen ouders zich opgeven voor de rol van (duo)-coach en (duo)-teammanager. De Technische Commissie behoudt zich het recht voor om de invulling aan te passen door bijvoorbeeld een talentvolle jeugdcoach samen met een ouder op een team te zetten.BTC-ers van ABC zijn al bezig om jeugd- en oudercoaches te benaderen.

Breedteteams

De (duo)-coaches en (duo)-teammanagers voor de breedteteams kunnen zich tijdens de digitale Stick Together avonden hiervoor aanmelden. De Juniorencommissie zal met de betreffende personen, die deze taak op zich willen nemen, contact opnemen en verder alles in gang zetten.

Voor vragen over de indeling

De teamindeling kan zorgen voor vragen. Ieder jaar ontvangt de TC na de bekendmaking van de nieuwe teamindeling allerlei reacties. De strekking is vaak dat er verkeerde keuzes zijn gemaakt. De onderbouwing is meestal erg emotioneel. Een gering aantal reacties heeft bovendien een toon- of woordkeuze die de fatsoensnorm bijna of geheel overschrijdt. Om een prettige onderlinge sfeer op de club te bewaren, worden eventuele vragen / klachten / suggesties over de teamindeling tijdens een persoonlijke afspraak op de club besproken.

Mochten er vragen zijn over de indeling van de 1elijnteams, de opleidingsteams en de sterkteteams, dan gelden de onderstaande contactpersonen:

A/B/C/D 1e en 2e teams Robert van der Toorn : [email protected]

CB sterkte teams Aquiles Siebelink : [email protected]

Patrick van Basten : [email protected]

D opleidingsteam Hans Ruiter : [email protected]

Rick Overbeek : [email protected]

Keepers Maartje Enthoven : [email protected]

Mochten er vragen zijn over de indeling van de breedteteams dan gelden de onderstaande contactpersonen:

MA Nynke Miedema : [email protected]

MB Nynke Miedema : [email protected]

MC Arjen Huisman : [email protected]

MD  Pascalle Gerritsen : [email protected]

JA Danielle Woudstra : danielle@onderdeloep.nl

JB  Maureen van Baren : [email protected]

JC Marjoke Hansen : [email protected]

JD  Maureen van Baren : [email protected]

Voorzitter Michiel von Meyenfeldt : [email protected] 

Alle vragen / klachten / suggesties kunnen alleen via mail worden doorgegeven. Beschrijf in je mail je vraag en de reden dat je een afspraak wil. Je kunt tot en met 20 junimailen. In de week van 22 juni worden de afspraken ingepland enontvang je een uitnodiging om naar de club te komen. Natuurlijk kun je je ouders / verzorgers meenemen naar de afspraak.

Trainingen in nieuwe samenstelling

Vanaf maandag 15 juni kan er in de nieuwe samenstelling worden getraind. Aanvraag velden verloopt via  [email protected].  In veel gevallen is de trainer/coach nog niet duidelijk maar misschien is er een enthousiaste ouder die alvast wil starten met een kennismakingstraining. 

Wij hopen dat jullie aanwezig zullen zijn tijdens de digitale Stick Together avonden vanaf volgende week en wensen iedereen alvast een gezellig en sportief seizoen 2020-2021!

De Juniorencommissie

De Technische Commissie

Alles onder voorbehoud van drukfouten