header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Update nieuwe clubkleding MHC Fletiomare – foto’s & prijzen wedstrijd tenue

Nieuws afbeelding 16-6-2020

Update V – 16 juni 2020

Samen met The Indian Maharadja (onze nieuwe kledingleverancier) en Hockeygear.eu (de verkopende online-leverancier van onze nieuwe clubkleding) zijn we druk bezig met de voorbereidingen zodat alle leden met ingang van het nieuwe hockey seizoen 2020-2021 kunnen spelen in de nieuwe Fletiomare wedstrijd- en clubkleding. 

 

Het nieuwe wedstrijdtenue en de Fletiomare kledinglijn

We zijn blij met de positieve reacties op het design van het nieuwe Fletiomare wedstrijdtenue. The Indian Maharadja is op dit moment volop bezig met de productie van de nieuwe wedstrijdkleding.   Daarnaast zijn we in de afrondende fase van de nieuwe aanvullende Fletiomare kledinglijn. Denk daarbij aan een hoogwaardige kwaliteit Fletiomare trainingspak, trainingsshirt, trui, hockeystick en -bag. 

Het nieuwe wedstrijdtenue-en artikelen van de kledinglijn zullen via de MHC Fletiomare clubwebshop te bestellen zijn. We streven ernaar de webshop zo snel mogelijk live te laten gaan, bij voorkeur nog in juni, zodat iedereen tijdig het nieuwe clubtenue en eventueel aanvullende clubartikelen aan kan schaffen. 

 

Met de introductie van de Fletiomare clubkleding hopen we ook te bereiken dat ouders en spelende leden niet elk jaar nieuwe kleding hoeven aan te schaffen. 

 

Prijzen nieuwe wedstrijdtenue

De prijzen van het nieuwe Fletiomare wedstrijdtenue blijven vrijwel gelijk aan de prijzen van het wedstrijdtenue van onze vorige kledingleverancier. We hebben interessante introductie pakketten samengesteld met een aanzienlijke korting op de nieuwe wedstrijdkleding. 

 

De introductie prijzen zijn geldig tot 1 september 2020.

 In de bijlage hebben we de prijslijst van de wedstrijdkleding en de clubkleding bijgesloten.

 

 


 

 

MHC Fletiomare clubshop & Fletiomare Kleding

Het bestellen van de Fletiomare wedstrijd- en clubkleding is binnenkort mogelijk via de link op onze Fletiomare website. De link leidt je direct naar onze MHC Fletiomare clubshop bij Hockeygear.eu. Door te bestellen via de link op de Fletiomare website, ontvangt de club een klein percentage van het aankoopbedrag van de gekochte artikelen. Dit is niet alleen van toepassing op Fletiomare kleding, maar is ook op andere hockey artikelen zoals bijvoorbeeld schoenen en sticks. Dus door je hockey artikelen te kopen via de Fletiomare website link steun je Fletiomare. 

 


 

 

Zodra onze MHC Fletiomare clubshop live gaat, zullen we dat direct communiceren. Er volgen nog diverse leuke acties bij de aankoop van Fletiomare clubkleding via Hockeygear.eu. Daarover later meer.  

 

Mocht je vragen hebben, stel ze gerust via [email protected]

Bijlage