header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Cadeautje!… Het Fletiomare Lustrummagazine

Nieuws afbeelding 6-6-2020


Beste Fletiomareleden,

Alsjeblieft! Hieronder vind je een lustrumcadeautje van de club: het Fletiomare Lustrum Magazine. Een uniek blad waarin wij, in het kader van ons lustrum, 50 jaar Fletiomare-geschiedenis hebben gebundeld. Het idee was om dit blad afgelopen maart, tijdens en na ons lustrumfeest, aan jullie uit te reiken. Maar helaas liep dat, door de uitbraak van corona, allemaal anders dan gepland... Het feest ging niet door en we mochten ook niet meer op de club komen…

Inmiddels zijn we bijna 3 maanden verder en gaat het gelukkig langzaam weer een beetje de goede kant op. Er wordt weer een beetje gehockeyd, de horeca mag weer open en onze velden liggen er niet meer zo treurig en verlaten bij. Maar we zijn er nog niet. De competitie ligt nog stil en we staan voorlopig nog niet, als vanouds, samen langs de lijn. Ook is het nog erg onzeker wanneer we weer een feestje mogen vieren. 

Daarom hebben we, naast gedrukte exemplaren, het lustrummagazine ook online gepubliceerd.

Printedities beschikbaar op de club

Naast de online versie ligt er vanaf maandag op de club voor iedereen ook een gedrukt exemplaar van het magazine klaar. De bladen liggen in rekken bij de ingang van het complex en kan je, na het trainen, mee naar huis nemen. Leden of ouders die zelf niet (meer) op de club komen kunnen hun kind vragen om een exemplaar mee naar huis te nemen.

We hopen dat jullie je, met heel veel plezier, onderdompelen in 50 jaar Fletiomare historie. Want wat een rijke historie hebben we! Iets om trots op te zijn, te koesteren en, in de toekomst, ook weer samen verder uit te bouwen... Want de mooie dingen, die komen er ongetwijfeld weer aan!

Tot die tijd, geniet van de zomer, van elkaar en blijf gezond!

Met sportieve groet,

Redactie Lustrummagazine,

Evelyn, Eline, Alice, Arent, Cécile, Michel en Lotte