header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Update Kledingdossier MHC Fletiomare – nieuwe sponsor Indian Maharadja!

Nieuws afbeelding 27-5-2020

Tijd voor een positieve update in bizarre sporttijden! Met trots en plezier kan ik mededelen dat MHC Fletiomare met The Indian Maharadja (Nederlands lifestyle hockeymerk) en HockeyGear (online hockeyshop) een sponsorovereenkomst heeft gesloten. Met ingang van seizoen 2020-2021 wordt Indian Maharadja de nieuwe kledingleverancier en wordt HockeyGear de verkopende online-leverancier van onze nieuwe MHC Fletiomare clubkleding. 

 

The Indian Maharadja en HockeyGear: een sterk team

Met de komst van deze nieuwe sponsors krijgt Fletiomare een nieuw clubtenue. Fletiomare is zeer verheugd met de nieuwe sponsors en trots op de keuze voor het kenmerkende Indian Maharadja-design en de hoge kwaliteit van de nieuwe kleding. Bovendien zijn ook diverse andere Indian Maharadja-artikelen zoals trainingspakken, -shirts en sweaters, via HockeyGear online verkrijgbaar. Ook overige (keepers)materialen zullen we via HockeyGear centraal inkopen. Zij beschikken immers over een zeer groot assortiment aan hockeyspullen met alle bekende merken en staan bekend om een sterke after-sales service. HockeyGear biedt Fletiomare een volledige full service onlineshop waar alle bestellingen van de kleding gedaan kunnen worden via onze eigen clubshop.

 

Ons nieuwe tenue!

Het nieuwe Fletiomare tenue heeft dezelfde bruin/blauw en oranje kleur als het huidige wedstrijdtenue. De kleur van het thuisshirt is blauw en dat van het uittenue oranje. Beiden met bruine accenten aan kraag en mouw. De kleur van de broek en rok zijn in de kleur bruin welke gelijk is aan de kleur bruin welke gebruikt wordt in shirt en kousen. Het materiaal van de stof is meer ventilerend daar waar nodig. De broek en rok worden beide voorzien van het clublogo. Voor de vlakverdeling van de shirts is gekozen voor een rustige uitstraling en in één kleur, zodat het drukken van logo’s duurzamer is. Het Fletiomare logo is bij het nieuwe thuisshirt bovendien gedrukt op het shirt en niet meer gestikt. 

 

  

 

Seizoen 2020 – 2021

HockeyGear zal, speciaal voor Fletiomare, een introductie wedstrijdpakket aanbieden met daarin de combinatie: wedstrijdshirt, broekje/rokje en sokken tegen een interessante pakketprijs. Er komt een introductieactie voor teams, hierover later meer. Naast de mogelijkheid om (in de toekomst weer) te passen in de kleedkamers, wordt tevens verkoop van de kleding en overige accessoires achter de bar aangeboden (protectie, bitjes, tape, stickbags etc.).

 

Hoe we de start van het nieuwe seizoen in de huidige tijd gaan opzetten, daar is het team op dit moment druk mee bezig. Wij volgen hierin altijd de adviezen van het RIVM. Tijdens de online Stick2gether bijeenkomsten per team (nadere informatie hieromtrent volgt binnenkort), zal aan de nieuwe kleding en teamkleding uiteraard aandacht besteed worden. Informatie zal met de teams gedeeld worden, zodat iedereen op de hoogte is van de bestelmogelijkheden. 

 

Met sportieve groet,
Jeroen Kriele
Voorzitter MHC Fletiomare