download onze app
iOS app Android app
Terugblik op FFF 2019 #doeslieFFF

22-6-2019  | 
Eerste Pinksterdag zondag 9 juni was het weer zo ver: het Fletiomare Family & Friends toernooi. In de aanloop naar het familietoernooi van dit jaar was er weer gezonde spanning bij de organisatie: zou het weer mee zitten, hoeveel teams melden zich aan, wat gaan we doen? Op sommige items wat meer invloed dan op andere, maar ons doel was duidelijk: blije gezichten!

En dat is gelukt! Al bij ontvangst van de teams kwam direct naar voren: iedereen had er zin in én had zich goed voorbereid. Mooi uitgedoste teams in alle kleuren van de regenboog, gezellig aangeklede tafels én prachtige (en later bleek ook heerlijke) taarten! Door een vakkundige jury (met dank aan Mijn Suikertante) zijn alle taarten beoordeeld op smaak en zicht. Na de taart met koffie en thee werd er gestart met de eerste wedstrijden en activiteitenronde. 36 Teams hebben in twee categorieën gestreden voor de winst, eer en plezier. Het was mooi om te zien dat zowel jong als oud op het veld stonden en vol enthousiasme aan het hockeyen waren. Dit is waar een familietoernooi om draait: een evenement voor alle leeftijden!

Na een paar rondes werd het tijd voor de befaamde FFF-borrelplanken (met dank aan de vrijwilligers die ze hebben klaargemaakt) en werd deze korte pauze opgeleukt met een optreden van Koelala. Wat gebeurde: verbroedering met aangrenzende teams, er werd gezongen, gedanst en gehost!

Na nog een paar wedstrijdrondes was het om 17 uur tijd voor de shoot outs, alle kinderen tussen de 10-14 konden tegen elkaar strijden om twee felbegeerde plekken op een Sportways kamp (inclusief overnachting)! Één groot succes, 4 keepers werden op de proef gesteld door ruim 125 jongens en meiden. Waarbij uiteindelijk Bregje en Teun de gelukkige winnaars waren.

In de tussentijd was bekend welke teams de halve finales konden gaan spelen. Die gingen van start en na spannende wedstrijden was het tijd voor de twee finales! Los Soles tegen De Disney Family en Jetzt Geht’s LoFFF tegen Make Love not Shoot. De overall winnaar van het toernooi was het team: De Toffe Sticks, en tof dat waren ze: enthousiast, sportief en gezellig!

Als afsluiting stond er na de prijsuitreiking nog een heerlijke BBQ klaar waar veel teams (met eventuele aanhang) bij aansloten.

Namens de organisatie willen wij nogmaals de sponsoren bedanken: Mijn Suikertante, Beemster kaas, DHL, Rabobank, Sportways, ABC Fysiotherapie, Jeu, Play-in, Bavaria / Swinkels family brewers, Fotostudio XL, KNAP!

En bedankt ook aan Marjolein met haar horeca team! Daarnaast willen wij iedereen bedanken die op wat voor manier dan ook zijn/haar bijdrage heeft geleverd aan FFF 2019, een evenement als dit kan niet zonder jullie.

En het laatste bedankje is aan de deelnemers: we hebben van jullie genoten, hopelijk zijn jullie er volgend jaar weer bij!

Foto's zijn te vinden in het album op Facebook!