download onze app
iOS app Android app
Kampioenen Veld 2018-2019

26-6-2019  | 
Kampioenschap Jongens B1
Het was een seizoen waarin het karakter van de groep naar boven is gekomen. De jongens hebben leren omgaan met telleurstellingen en gebruik gemaakt van succeservaringen. Een echte teamprestatie waar met en voor elkaar werken voorop stond!
Hard trainen stond voorop, iedere speler heeft de ruimte gekregen om binnen de groep persoonlijke stappen te maken. Gedurende het seizoen hebben de jongens leren kennismaken met verschillende speelstijlen en dit zelf leren toe te passen. 
In de finalewedstrijd hebben de jongens laten zien dat hard werken loont.
De coach is trots op hoe de jongens zichzelf beloond hebben met het kampioenschap en ontzettend blij dat hij de jongens dit seizoen heeeft mogen trainen en coachen.


Kampioenen MD11
Na een zinderend finaleweekend zijn de meiden van Fletiomare MD11 Kampioen geworden in hun poule. De meiden die een uitdagend seizoen hebben gespeeld, kwamen in het voorlaatste wedstijd weekend door een sterke overwinning op nummer 1, IJsseloever MD5 op de 2e plaats, met een mogelijkheid voor het kampioenschap in zicht. In het finale weekend wisten ze door een overwinning op Soest zichzelf sterk op de voorlopige 1e plaats te zetten. De beslissing lag echter later die dag in IJsselstein, waar IJsseloever de laatste wedstrijd diende te winnen voor het kampioenschap. Onder toeziend oog van een deel van de MD11 meiden wist Maarssen MD5 het kampioenschap weg te houden uit IJsselstein en naar Fletiomare te sturen.

Kampioenschap MB3 2018/2019
Het seizoen is voorbij, helaas, want wat hebben we genoten van dit team! Na een wat stroeve start in de voorcompetitie volgde een spetterend zaalseizoen, wat leidde tot het 1e kampioenschap. Daarna was het team niet meer te stuiten en was het tweede kampioenschap al 2 wedstrijden voor het eind van het seizoen een feit op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.
Wij als ouders, coaches en teambegeleiding hebben enorm genoten van de teamspirit, het spelplezier, het samenspel, en de gretigheid van de meiden. Zo is ieder van jullie persoonlijk gegroeid dit jaar, maar resultaten haal je met elkaar, ieder met haar eigen kwaliteiten en inbreng. En met elkaar hebben jullie het gedaan dit seizoen en daar zijn we trots op!MB6 kampioen!
Afgelopen weekend is MB6 ook kampioen geworden. De fanatieke meiden moesten winnen van Amersfoort om het kampioenschap binnen te hengelen. Echt spannend was het niet met een daverende overwinning van 8-0. Enne dames, volgende keer een ererondje langs het publiek?MB8 Fletiomare kampioen!

Afgelopen zaterdag ging Fletiomare MB8 op weg naar Wijk bij Duurstede. Op dat moment stonden de meiden bovenaan, nadat ze twee weken daarvoor in een spannende wedstrijd van de toenmalige koploper, Shinty MB5, hadden gewonnen. Het verschil met de nummer twee was maar één punt; er moest dus gewonnen worden. Het team, dat al vier jaar samen speelt onder de bezielende leiding van Bert van Andel en Fritsander Lahr, ging ervoor.

Een grote groep supporters ging mee voor deze spannende ontknoping. Fletiomare begon heel goed en scoorde al snel de 0-1. In de rust stonden ze met 0-3 voor. Geen vuiltje aan de lucht, zou je denken. Maar de tegenstander kwam in de tweede helft goed terug en bracht de achterstand terug tot één punt; 2-3. Gelukkig namen de meiden van Fletiomare het heft weer in handen en scoorden nog twee keer. Eindstand 2-5; kampioen! Dit werd gevierd met bubbels en taart. Gefeliciteerd meiden en coaches!!Ben je met je team ook (veld)kampioen geworden? Stuur tekst en foto naar [email protected]