download onze app
iOS app Android app
RABO geeft laatste zet voor waterveld MHC Fletiomare

19-6-2017  | 
Leidsche Rijn - Een fantastisch bedrag van € 6.300 bracht Fletiomare’s hoofdsponsor Rabobank in één slotactie bijeen samen met de ouders van jeugdleden. Daarmee kan het lang gewenste waterveld voor de hockeyvereniging nu worden aangelegd. Op zaterdag 17 juni 2017 bood RABO de opbrengst van deze RABO Waterveld Slotactie aan de tweede grootste hockeyvereniging in Utrecht aan. 

Actiedag leden, ouders en Rabobank
Jeugdleden van Fletiomare konden een Jongerenrekening afsluiten, per rekening is een bedrag voor het Waterveld gedoneerd.‘Een fantastisch resultaat dat door RABO mogelijk is gemaakt in samenwerking met ouders van jeugdleden op een feestelijke actiedag in juni”, aldus voorzitter Gert de Vries van Fletiomare. 

De grote sponsorbijdrage van RABO is het slot van een seizoen waarin de jeugdleden, ouders en sponsors van Fletiomare hebben bijgedragen aan het grote bedrag dat nodig is om het hoofdveld te vervangen. Alle acties van het inzamelen van statiegeldflessen, de aankoop van Fletiomare-tegels, oliebollen-verkoop, het Diner à l’Eau met ruim honderd gasten, tot aan de Grote Fletio-Veiling met veilingmeester Barry Atsma hebben geleid tot het eindbedrag dat groots genoemd mag worden.

Eind juni start aanleg waterveld
Met het bedrag van RABO kan Fletiomare in nauwe samenwerking met de gemeente Utrecht al eind juni starten met de vervanging van het huidige hoofdveld. Komend seizoen kunnen alle spelers van Fletiomare al trainen en spelen op het nieuwe veld. Een waterveld, anders dan de huidige semi-watervelden, is in het moderne hockey de eigentijdse ondergrond om op te spelen. Het spel gaat sneller en door de verende ondergrond is het minder blessuregevoelig voor de spelers.

EK 2017: winnaars EK-arrangementen
Rabobank heeft naast het prachtige bedrag ook twee all inclusive arrangementen beschikbaar gesteld voor de familiedag van het EK Hockey in Amsterdam deze zomer. Deze prijzen zijn verloot onder de leden die een Jongerenrekening hebben afgesloten tijdens de actieperiode. Deze prijs werd ook zaterdag aan de prijswinnaars uitgereikt.