header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Corona informatie

Algemeen:

We zijn blij dat we weer hockeyen met zijn allen en we willen dat graag zo houden. We verwachten dan ook van je dat je je aan de regels van de club en overheid houden om ons allemaal gezond te houden en te voorkomen dat alles weer stil gelegd moet worden.

Zoals jullie weten is het coronavirus nog niet weg, en we willen je dan ook vragen je verantwoordelijkheid te nemen als je op Fletiomare komt. Dat betekent dat je rekening houdt met de 1,5 meter afstand, dat je je houdt aan de loop- en fiets routes binnen het terrein, en dat je goed let op je hygiƫne.

Ook als je gezondheidsklachten hebt, kom je niet naar Fletiomare. Heb je last van verkoudheid, griepverschijnselen, koorts, hoesten of niesen, blijf thuis en laat je testen. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor spelers, maar ook voor ouders, begeleiders, bezoekers, vrijwilligers en personeel.

Ben je op Fletiomare geweest, en test je positief zouden we het op prijs stellen als je ons daarvan op de hoogte brengt. Dit kan via [email protected].

Protocol:

Er is een protocol opgesteld met de algemene regels. Iedereen, hockeyer of niet, die het terrein bezoekt dient zich hieraan te houden. Klik hier voor de laatste versie van het protocol.


Registratie

Vanuit huis kun je je al registreren. Daarnaast hangen op het terrein op verschillende plaatsen posters met de QR code. 


Iedereen van 13 jaar en ouder die het Fletiomare complex betreedt moet zich geregistreerd hebben.

Houd er rekening mee dat er actieve controles plaats kunnen vinden op registratie. Bij registratie ontvang je een bevestigingsmail. Toon deze mail als hierom gevraagd wordt door corona vrijwilligers van Fletiomare. Wil je je niet registreren? Geen probleem, maar dan mag je helaas niet ons complex op.

Let op: je registreert jezelf voor de een specifieke dag en (indicatie van aankomst- en vertrektijd). Kom je op een andere dag opnieuw naar de club, dan moet je je opnieuw registreren.

Belangrijkste aandachtspunten voor sporters:

 • Registreer jezelf voor aankomst of op het terrein
 • Volg de looproutes
 • Na afloop van je wedstrijd of training verlaat je het complex zo snel mogelijk
 • Voorkom fysiek contact voor, tijdens en na trainingen/wedstrijden. Let ook op stemverheffingen
 • Bij uitwedstrijden draag een mondkapje in de auto als je ouder dan 13 jaar bent
 • Normaal spelcontact is toegestaan tijdens de wedstrijden. Daar buiten, als je ouder dan 13 jaar bent, houdt je rekening met de 1,5 meter afstand. De 1,5 meter afstand geldt ook tijdens rustmomenten en in de dug-out
 • Ga het veld pas op als de teams van de voorgaande wedstrijd het veld verlaten hebben
 • Volg adviezen van de corona verantwoordelijken op, te herkennen aan het gele hesje

Belangrijkste aandachtspunten voor bezoekers en toeschouwers

 • Registreer jezelf voor aankomst of op het terrein
 • Volg de looproutes
 • Toeschouwers van thuis- en uitspelende teams zijn niet welkom.
 • Voor thuisspelende teams zijn 5 begeleiders toegestaan. Hieronder vallen 2 scheidsrechters, 2 coaches en 1 team manager
 • Bij uitwedstrijden van jeugdleden t/m 17 jaar vallen de benodigde chauffeurs onder teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder de regel voor toeschouwers en mogen blijven kijken naar de wedstrijd. Zorg er wel voor dat je het aantal rijouders beperkt tot een minimum wat je nodig hebt om naar de wedstrijd te komen
 • Op de relingen en grond langs de velden staat 1,5 meter aangegeven
 • Spelers en begeleiders vertrekken na de wedstrijd zo snel mogelijk het complex
 • Volg adviezen van de corona verantwoordelijken op, te herkennen aan het gele hesje

Belangrijkste aandachtspunten bij bezoek horeca

 

 • Horeca is gesloten

Looproutes op het terrein:


Voor vragen kunnen jullie ons op de club vinden of kunnen jullie ons bereiken op [email protected].


Martijn Touw

Elma Verheul-Snijder

Freek Hermkens

Maartje Enthoven

Marlien Versteegh